Direktorius: dr. Šarūnas Varnagiris
Susisiekti su dr. Šarūnas Varnagiris

AB „Achema“

AB „Achema“, didžiausia azoto trąšų ir kitų pramoninių chemijos produktų gamintoja šalyje bei
didžiausia tokio pobūdžio gamykla Baltijos šalyse, įkurta 1965 metais. Bendrovės vizija – būti kokybiškų,
pažangiomis technologijomis ir tvaria gamyba paremtų trąšų ir chemijos produktų verslo lyderiu
Lietuvoje ir užsienio rinkose.

Daugiau info

Kauno technologijos universitetas

KTU-lyderiaujantis plačios aprėpties universitetas, glaudžiai bendradarbiaujantis su verslu. Universitete vykdomos inžinerijos, fizinių, humanitarinių, socialinių ir menų mokslų krypčių studijos ir moksliniai tyrimai.

Daugiau info

Lietuvos energetikos institutas

LEI – tarptautiniu mastu pripažintas energetikos ir susijusių sričių mokslo, inovacijų ir technologijų kompetencijos centras. Instituto veiklos sritys – technologijos, fizinių ir socialinių mokslų sričių moksliniai tyrimai ir eksperimentinė veikla įskaitant ir vandenilio energetiką.

Daugiau info

UAB “Vilduja”

Įmonės veikla susijusi su gamtinių dujų sektoriumi ir apima gamtinių dujų įrangos pardavimą, technologinių įrenginių gamybą, techninį servisą, bei akredituotas laboratorines paslaugas.

Daugiau info

Vytauto Didžiojo universitetas

Patenkantis tarp 3 proc. geriausių pasaulio universitetų (QS World University Rankings), Vytauto Didžiojo universitetas yra plačiausios aprėpties aukštoji mokykla Lietuvoje, turinti įdomią istoriją, puoselėjanti ir tęsianti brandžias tradicijas, vaidinanti ypatingą vaidmenį ne tik Lietuvos, bet ir viso Baltijos regiono bei Europos intelektualinėje bei kultūrinėje erdvėje. Universiteto bendruomenę vienija artes liberals.

Daugiau info

Vilniaus universitetas

Vilniaus universitetas (VU) – pirmasis ir didžiausias Lietuvos universitetas, įsikūręs šalies sostinėje Vilniuje bei turintis padalinį antrajame pagal dydį mieste Kaune. Įkurtas 1579 m. VU yra šalies lyderis absoliučioje daugumoje mokslo ir studijų krypčių.

Daugiau info